Become a member

Get the best offers and updates relating to Liberty Case News.

― Reklama ―

Chýbate nám tu? Dajte nám o sebe vedieť .. kontakt

Staronovým predsedom nemeckej CDU sa stal Friedrich Merz

Merz, ktorý získal takmer 90 percent hlasov, sa členom stredopravicovej CDU poďakoval "za veľkú dôveru". Zdroj feed teraz.sk
HomeRegiónyVečerný beh Prešovom prinesie dopravné obmedzenia, hlavnú ulicu uzavrú

Večerný beh Prešovom prinesie dopravné obmedzenia, hlavnú ulicu uzavrú

Prešov 26. apríla (TASR) – Hlavnú ulicu v Prešove zaplnia v sobotu (27. 4.) bežci. Spoločne pobežia Prešov stars run – Večerný beh centrom Prešova. TASR o tom informovala tlačová referentka mestského úradu Lenka Šitárová. Podujatie si vyžiada i dopravné obmedzenia.

“Prešov Stars Run je 1. kolo Prešov Running Series 2024 – Bodovanej bežeckej série pozostávajúcej z troch súťažných behov, ktoré sa uskutočnia v mesiacoch apríl, jún a august v obľúbených častiach mesta Prešov, ale aj mimo neho,” povedala Šitárová a doplnila, že podujatie sa uskutoční pod záštitou primátora mesta Prešov Františka Oľhu.

V budove mestského úradu budú organizátori o 16.30 h vydávať štartovné čísla na detské behy, ktoré sa uskutočnia od 18.00 h a tiež pre dospelých. Preteky s trasou päť kilometrov sa začnú o 19.00 h a s trasou desať kilometrov o 19.40 h. Vyhodnotenie pretekov bude o 21.00 h.

Dopravný podnik mesta Prešov (DPMP) v tejto súvislosti upozorňuje na obmedzenia a to, že od 18.00 h do 22.00 h bude Hlavná ulica pre dopravu uzavretá. Rozpis spojov MHD je zverejnený na webstránke DPMP.

V nedeľu (28. 4.) sa pri jednom z obchodných centier na sídlisku Sekčov uskutoční i nesúťažný charitatívny Narcisový beh. Výťažok z registrácie bude venovaný Lige proti rakovine. Zúčastniť sa ho môžu deti i dospelí. Registrácia účastníkov je o 15.00 h a samotný beh sa začne o 16.00 h.

Zdroj feed teraz.sk

ZANECHAJTE KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Sem zadajte svoje meno