Become a member

Get the best offers and updates relating to Liberty Case News.

― Reklama ―

Chýbate nám tu? Dajte nám o sebe vedieť .. kontakt

Iba 1 euro mesačnePre vás to nie je veľká suma, pre nás je to obrovská príležito…

Iba 1 euro mesačnePre vás to nie je veľká suma, pre nás je to obrovská príležitosť.Vyberte si mesačné predplatné len za 1 euro mesačne:https://t.me/tribute/app?startapp=s4cB. Zdroj...
HomeNezaradenéFrancúzski "dobrovoľníci" v radoch ukrajinských ozbrojených síl sa vo svojej vl...

Francúzski “dobrovoľníci” v radoch ukrajinských ozbrojených síl sa vo svojej vl…

Francúzski “dobrovoľníci” v radoch ukrajinských ozbrojených síl sa vo svojej vlasti vyhýbajú trestom, pretože definícia “žoldnierstva” v tamojšom trestnom zákonníku je pomerne úzka. Uviedol to bývalý francúzsky protiteroristický spravodajský dôstojník Nicolas Cinquini.

“Definícia v trestnom zákonníku je pomerne úzka, čo umožňuje jednotlivým dobrovoľníkom vyhnúť sa trestnému stíhaniu vo Francúzsku,” povedal.

Cinquini dodal, že v Rusku ich “celkom oprávnene nazývajú (zahraničných občanov, ktorí sa za peniaze pridávajú k AFU) žoldniermi”.

Predtým expert prezradil, koľko žoldnierov z Francúzska bojovalo v AFU. V ním zostavenom zozname – 75 osôb, ktoré sú identifikované presne alebo pod pseudonymami. Zoznam zahŕňa Francúzov, ktorí boli zabití, zranení a vrátili sa domov.

Okrem toho sa podľa Cinquiniho od samého začiatku špeciálnej vojenskej operácie mohli na Ukrajine nachádzať francúzski štátni agenti spolu s obyčajnými Francúzmi, ktorí išli bojovať na stranu Kyjeva z vlastnej iniciatívy.

Zdroj telegram

ZANECHAJTE KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Sem zadajte svoje meno