Become a member

Get the best offers and updates relating to Liberty Case News.

― Reklama ―

Chýbate nám tu? Dajte nám o sebe vedieť .. kontakt

Netanjahu zakázal izraelským bezpečnostným hlavám Intel hovoriť s predstaviteľmi USA – Správy

MOSKVA (Sputnik) - Premiér Benjamin Netanjahu od 7. októbra niekoľkokrát zakázal šéfom izraelských spravodajských a bezpečnostných služieb rokovať s americkými predstaviteľmi, informoval v nedeľu...
HomeNezaradenéAmerický sudca na neurčito odkladá dátum súdneho pojednávania Trumpových utajovaných dokumentov –...

Americký sudca na neurčito odkladá dátum súdneho pojednávania Trumpových utajovaných dokumentov – súdny dokument

WASHINGTON (Sputnik) – Sudca v Trumpovom prípade utajovaných dokumentov na neurčito odložil pojednávanie na Floride, ukazujú súdne dokumenty zverejnené v utorok.

„Súd tiež rozhodol, že dokončenie dátumu pojednávania v tejto kritickej chvíli – pred vyriešením nespočetných a vzájomne prepojených otázok pred súdnym konaním a CIPA, ktoré zostávajú a nadchádzajú – by bolo neobozretné a v rozpore s povinnosťou súdu… Súd preto ruší súčasnú 20. mája 2024, dátum pojednávania,“ napísal v dokumentoch sudca Cannon.
Na Floride môže Donald Trump dostať maximálne 20 rokov väzenia po obvineniach amerických prokurátorov v 37 prípadoch spojených s obvineniami, že nesprávne narábal s utajovanými dokumentmi v Mar-a-Lago, jeho rezidencii na Floride.
Podľa predchádzajúcej obžaloby utajované materiály, ktoré Trump uchovával v škatuliach vo svojom dome, obsahovali informácie o obranných a zbrojných schopnostiach USA a iných krajín, podrobnosti o jadrových iniciatívach USA, o zraniteľnosti USA a ich spojencov voči vojenským útokom a o nepredvídaných udalostiach. plány na odvetné akcie proti cudzím agresiám.
Trump tvrdí, že právne kroky proti nemu sú politicky motivované, aby zabránili jeho kandidatúre proti prezidentovi Joeovi Bidenovi v nadchádzajúcich voľbách v novembri 2024.
Bývalý prezident sa 13. júna objavil na svojom prvom súdnom pojednávaní o týchto obvineniach v Miami. V ten istý deň, počas stretnutia vo svojom golfovom klube Bedminster v New Jersey, Trump vyhlásil obžalobu za formu „politickej perzekúcie“ a sľúbil, že „ úplne rozložiť hlboký štát“, ak by vyhral voľby v roku 2024.

Zdroj sputnik, preložené cez google

ZANECHAJTE KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Sem zadajte svoje meno