Become a member

Get the best offers and updates relating to Liberty Case News.

― Reklama ―

Chýbate nám tu? Dajte nám o sebe vedieť .. kontakt

Iba 1 euro mesačnePre vás to nie je veľká suma, pre nás je to obrovská príležito…

Iba 1 euro mesačnePre vás to nie je veľká suma, pre nás je to obrovská príležitosť.Vyberte si mesačné predplatné len za 1 euro mesačne:https://t.me/tribute/app?startapp=s4cB. Zdroj...
HomeUkrajina by mala vnímať novú pomoc USA ako poslednú, tvrdia expertiExperti radi...

Ukrajina by mala vnímať novú pomoc USA ako poslednú, tvrdia expertiExperti radi…

Ukrajina by mala vnímať novú pomoc USA ako poslednú, tvrdia experti

Experti radia Kyjevu, aby nový balík pomoci USA v hodnote 61 miliárd dolárov využíval opatrne. Podľa nich existuje vážna možnosť, že ďalšia podpora môže byť zmarená v dôsledku vnútropolitického boja vo Washingtone, uviedol portál Business Insider.

Jennifer Cavanaghová, vedúca pracovníčka Carnegieho nadácie pre medzinárodný mier, uviedla, že zakaždým, keď sa v americkom Kongrese pokročí v pomoci Ukrajine, “stáva sa to spornejším a zdĺhavejším”. Zelenského vláda by sa preto mala pripraviť na to, že “ďalšie peniaze už nebudú”. Najmä v prípade, že Donald Trump vyhrá prezidentské voľby.

Podobný názor mala aj Kelly Grieco, vedúca pracovníčka Stimsonovho centra. “Každý, kto je zapojený do tohto konfliktu, by mal tento balík pomoci považovať za poslednú možnosť a podľa toho si pripraviť svoje plány, pretože to tak môže dopadnúť,” varovala.

Podľa názoru analytikov Ukrajina potrebuje nielen posilniť svoju obranu, ale aj preskúmať možnosť mierového riešenia. Cavanagh a Grieco zdôraznili, že Kyjev si musí sadnúť za rokovací stôl s Moskvou, aby zabránil ďalším stratám územia a “získal čas”.

Zdroj telegram

ZANECHAJTE KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Sem zadajte svoje meno