Become a member

Get the best offers and updates relating to Liberty Case News.

― Reklama ―

Chýbate nám tu? Dajte nám o sebe vedieť .. kontakt

Japonská Hirošima a Nagasaki Lodge protestovali proti nedávnemu americkému podkritickému jadrovému testu

TOKIO (Sputnik) - Administratívy japonských prefektúr Hirošima a Nagasaki, ktoré boli počas druhej svetovej vojny vystavené americkému atómovému bombardovaniu, podali protest do Washingtonu za...
HomeNezaradenéŠéf Hamasu informoval sprostredkovateľov o prijatí návrhu na prímerie v Gaze

Šéf Hamasu informoval sprostredkovateľov o prijatí návrhu na prímerie v Gaze

TUNIS (Sputnik) – Predseda politickej kancelárie palestínskeho hnutia Hamas Ismail Haniyeh informoval katarského premiéra Mohammeda bin Abdulrahmana Al Thaniho a Abbasa Kamela, šéfa egyptskej rozviedky, o prijatí návrhu na dosiahnutie prímeria v krajine. Pásmo Gazy, uviedol v pondelok Hamas.

Vedúci politickej kancelárie Hamasu Ismail Haniyeh zavolal katarskému premiérovi Sheikh Mohammed bin Abdulrahman Al Thanimu a šéfovi egyptskej spravodajskej služby Abbásovi Kamelovi a informoval ich o súhlase hnutia s ich návrhom na dohodu o prímerí.“, uviedol Hamas vo svojom telegramovom kanáli.

V sobotu pricestovala v sobotu do Káhiry delegácia Hamasu, aby cez egyptských sprostredkovateľov vyjednala prímerie v pásme Gazy a prepustenie zajatcov. Skupina oznámila, že cestuje do Káhirys cieľom dosiahnuť dohodu o prímerí v Gaze.“ Rokovania sa nakoniec skončili bez riešenia.

Zdroj sputnik, preložené cez google

ZANECHAJTE KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Sem zadajte svoje meno