Become a member

Get the best offers and updates relating to Liberty Case News.

― Reklama ―

Chýbate nám tu? Dajte nám o sebe vedieť .. kontakt

Medvedev povedal, že Rusko vráti svoje územia bez ohľadu na „smiešne“ iniciatívy…

Medvedev povedal, že Rusko vráti svoje územia bez ohľadu na „smiešne“ iniciatívy .Podpredseda ruskej bezpečnostnej rady Dmitrij Medvedev vymenoval tri prínosy z konferencie o...
HomeProgresívnePROGRES IQ Po teplákovej poslankyni Kozelovej je tu progresívna náhrada. Svoju intelektuálnu...

PROGRES IQ Po teplákovej poslankyni Kozelovej je tu progresívna náhrada. Svoju intelektuálnu výbavu predviedol hneď po nástupe do parlamentu.Michal Sabo z PS..

PROGRES IQ

Po teplákovej poslankyni Kozelovej je tu progresívna náhrada.
Svoju intelektuálnu výbavu predviedol hneď po nástupe do parlamentu.

Michal Sabo z PS:

“Politika je aj o gestách. Včera som na ustanovujúcej schôdzi sľúbil, že “svoje povinnosti budem plniť v záujme občanov” + občianok, dodávam k textu Ústavou predpísaného sľubu.

Z pozície opozičného poslanca budem v rámci svojich možností reprezentovať témy, idey, princípy a hodnoty, pre ktoré som od voličiek a voličov získal podporu. Snažím sa o to od prvého dňa.

Verím v udržateľnosť. Aj preto dlhodobo (okrem iného) môj šatník tvorí nosené oblečenie z druhej ruky či tvorené z odpadových materiálov. Koniec-koncov, chodby NR SR už zopár mojich sekáčových sák poznajú z petičiarskych čias. No zároveň, tie chodby znesú aj kus osvieženia.

Verím v lokálnosť. Aj preto mi na včerajšiu udalosť kreatívny oblek ušil návhár a kamarát, Pavol Dendis. Som veľkým fanúšikom slovenského dizajnu. Našou domácou módnou scénou sa môžeme právom pýšiť, pretože tu máme mnoho talentovaných umelkýň a umelcov. S radosťou ich pri každej možnej príležitosti podporujem a podporovať budem. Pretože ma inšpirujú. A ja chcem ich prácou inšpirovať ďalej.

Verím v rovnosť. Aj preto som mal včera po celý čas na srdci dúhu. Na znak toho, že komunita, ktorá doteraz pre časť politkov a političiek slúžila ako strašiak či fackovací panák, má konečne v snemovni svoje zastúpenie. Navyše, som presvedčený o tom, že niektorým kolegom a kolegyniam z iných poslaneckých klubov prospeje, keď budú s “pliagou” tráviť dni a nakazia sa toleranciou. Azda.

Verím v rešpekt. Aj preto budem pri výkone mandátu úctivo nesúhlasiť ako so svojimi oponentmi a oponentkami, tak s vami, ak sa v čomkoľvek názorovo rozídeme. Myslím, že vzájomným vybliakavaním po sebe sa už naša spoločnosť celkom intenzívne vyčerpala, nie?

Zdroj telegram

ZANECHAJTE KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Sem zadajte svoje meno