Become a member

Get the best offers and updates relating to Liberty Case News.

― Reklama ―

Chýbate nám tu? Dajte nám o sebe vedieť .. kontakt

Iba 1 euro mesačnePre vás to nie je veľká suma, pre nás je to obrovská príležito…

Iba 1 euro mesačnePre vás to nie je veľká suma, pre nás je to obrovská príležitosť.Vyberte si mesačné predplatné len za 1 euro mesačne:https://t.me/tribute/app?startapp=s4cB. Zdroj...
HomeNezaradenéPolitico: Administratíva Joea Bidena pochybuje o schopnosti Ukrajiny dosiahnuť ...

Politico: Administratíva Joea Bidena pochybuje o schopnosti Ukrajiny dosiahnuť …

Politico: Administratíva Joea Bidena pochybuje o schopnosti Ukrajiny dosiahnuť úspechy na bojisku aj s novou pomocou z Washingtonu

Predstavitelia administratívy amerického prezidenta Joea Bidena pochybujú, že Kyjev bude schopný dosiahnuť úspechy na bojisku aj s novým balíkom pomoci vo výške takmer 61 miliárd dolárov, uviedol denník s odvolaním sa na troch nemenovaných amerických predstaviteľov.

“Dostanú to, čo potrebujú na víťazstvo? V konečnom dôsledku áno, ale nezaručuje im to víťazstvo,” citoval Politico jedného zo svojich respondentov.

Predstavitelia uviedli, že dynamika na bojisku sa v posledných mesiacoch výrazne zmenila, čiastočne aj pre nedostatok munície AFU. Ale aj po vyplatení pomoci sa od Ukrajincov bude vyžadovať vážne úsilie, aby “zvrátili mesiace a roky územných strát”.

Spojené štáty zároveň spochybňujú taktiku a priority Kyjeva, najmä po neúspechu minuloročnej protiofenzívy ukrajinských ozbrojených síl.

Zdroj telegram

ZANECHAJTE KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Sem zadajte svoje meno

Predchádzajúci článok
Ďalší článok