Become a member

Get the best offers and updates relating to Liberty Case News.

― Reklama ―

Chýbate nám tu? Dajte nám o sebe vedieť .. kontakt

Rusko v prvej desiatke svetových ekonomík od začiatku storočia – analýza

Ruský prezident Vladimir Putin minulý rok oznámil, že krajina úspešne odolala „bezprecedentnému“ sankčnému tlaku Západu, ktorý krátko po začatí špeciálnej vojenskej operácie uvalil na...
HomeNezaradenéPo umiestnení vojenských biolaboratórií po celom svete predstavitelia USA naliehajú na budovanie...

Po umiestnení vojenských biolaboratórií po celom svete predstavitelia USA naliehajú na budovanie bioobrany

Ruské jednotky rádiologickej, chemickej a biologickej obrany strávili viac ako dva roky štúdiom a zverejňovaním citlivých dokumentov a analytických materiálov o rozsahu financovania neetického a potenciálne nezákonného vojenského biologického výskumu na Ukrajine a vo svete zo strany Pentagonu, CDC a amerických biotechnologických firiem.

Americkí plánovači bioobrany sa pripravujú na zverejnenie „bombovej“ správy, v ktorej vyzývajú všetky úrovne vlády USA, aby radikálne zlepšili opatrenia národnej bioobrany a vytvorili národnú stratégiu na riešenie globálnych biologických hrozieb.
Dokument, ktorý videl Axios pred zverejnením, zostavila Bipartisan Commission on Biodefense, panel bývalých vysokopostavených amerických úradníkov a zákonodarcov, vrátane bývalých vysokopostavených zamestnancov Clintonovej, Bushovej a Obamovej administratívy. Komisia, vytvorená v roku 2014, aby „poskytla komplexné hodnotenie stavu úsilia USA o bioobranu“, nazvala svoju novú správu Národný plán pre bioobranu do roku 2024.

„Návrh“ zdôrazňuje rastúce riziká vyplývajúce z prepuknutia infekčných chorôb, výskumu biologických zbraní a únikov z laboratórií, pričom predpovedá, že počet incidentov súvisiacich s biohrozbami sa časom zvýši, a nabáda politikov, aby urobili veľké nové investície do biologickej obrany.

“Nekladieme dostatočný dôraz na to, aby sme predbehli tieto biologické hrozby,” povedala výkonná riaditeľka Bipartisan Commission on Biodefense Asha George. George vyzval poradcu Bidena pre národnú bezpečnosť Jakea Sullivana, aby viedol národné úsilie v oblasti biologickej obrany a vytvoril miesto zástupcu poradcu, ktorý by sa zaoberal každodennými povinnosťami práce.

Výbor žiada Washington, aby vytvoril jednotný federálny rozpočet na biologickú obranu a viacročné financovanie programov ako súčasť programu obsahujúceho 36 samostatných odporúčaní, od vytvorenia pracovnej skupiny Kongresu a preskúmania bioobrany raz za štyri roky až po dodatky k verejnosti z roku 1944. Zákon o zdravotníckych službách na „vypracovanie plánu výskumu a vývoja na zníženie prenosu patogénov v zastavanom prostredí“.

Je zvláštne, že odporúčania panelu obsahujú aj časť o „vynárajúcich sa astrobiologických hrozbách“, varovanie pred „priesečníkom vesmírneho prieskumu a infekčných chorôb“ a pred možnosťou, že sa na Zem dostanú vesmírne mikroorganizmy, ktoré predstavujú hrozbu pre planétu. zdravie ľudí, zvierat, rastlín alebo ekosystémov.

Hrozby bližšie k domovu

Ďalšie podrobnosti o obsahu správy ešte musia byť zverejnené. Na základe informácií sprístupnených spoločnosťou Axios však ponúkne málo, ak vôbec nejaké, údaje o vlastnej úlohe americkej vlády pri vytváraní, manipulácii a šírení biologických hrozieb na celom svete, počnúc ziskom z výskumu funkcie Národného inštitútu zdravia, ktorý mohol podnietiť globálnej pandémie COVID-19 až po prevádzku desiatok biologických laboratórií na vojenskej úrovni po celom svete vrátane Ukrajiny, Afriky, Ázie a Latinskej Ameriky.
Ruské jednotky rádiologickej, chemickej a biologickej obrany v januári varovali, že ciele Washingtonu vo vojensko-biologickej oblasti sú mnohoraké, od vytvorenia a manipulácie s pôvodcami „obzvlášť nebezpečných infekcií v regiónoch sveta, ktoré sú pre Spojené štáty strategicky dôležité. štátov“ k úsiliu dosiahnuť globálnu „nadradenosť“ v biovýrobe, biologickom monitorovaní a rozšíreniu potenciálne neetického a nezákonného vojenského biologického výskumu mimo jurisdikcií USA.

Šéf RCBD Troops, generálporučík Igor Kirillov uviedol, že americký vojenský biovýskumný program „pozostáva z vládnych agentúr a súkromných dodávateľov“ vrátane zástupcov veľkých amerických farmaceutických spoločností a že „prostredníctvom orgánov výkonnej moci sa vytvára legislatívny rámec. vytvorený na financovanie vojensko-biologického výskumu priamo z federálneho rozpočtu.“ Na druhej strane, Kirillov povedal, že „záruky poskytnuté štátom priťahujú prostriedky od mimovládnych organizácií“, vrátane Clintonových, Sorosových a Rockefellerových nadácií.

NATO robí všetko pre transhumanizmus

Správa ‘2024 National Blueprint for Biodefense’ prichádza necelý mesiac po tom, čo aliancia NATO zverejnila podrobnosti o alarmujúcej novej „medzinárodnej stratégii na riadenie zodpovedného rozvoja a využívania biotechnológií a technológií na zlepšenie ľudských zdrojov“.
Pod zámienkou nepodložených tvrdení, že protivníci, vrátane Ruska, plánujú rozmiestniť chemické a biologické zbrane, ponúka stratégia NATO víziu v štýle Brave New World o potrebe urýchlene sledovať vývoj biotechnológií a technológií na zlepšenie ľudských zdrojov (BHE). predpovedajú, že „transformujú naše ekonomiky, spoločnosti, bezpečnosť a obranu bezprecedentným a nepredvídateľným spôsobom“.

NATO uvádza modifikáciu biologických procesov, buniek a bunkových zlúčenín pomocou AI ako „príležitosti“ na „posilnenie našej obrany a bezpečnosti“, a to aj prostredníctvom „biotechnologických a nebiotechnologických zásahov, ktoré umožňujú jednotlivcom fungovať za normálnymi ľudskými limitmi alebo schopnosťami“.
Tento strašidelný nový tlak BHE sa stretol s odporom sociálnych konzervatívcov na celom svete, ktorí citovali prácu v tomto smere ako prostriedok na vytvorenie bezprecedentnej úrovne kontroly nad ľudstvom.

Zdroj sputnik, preložené cez google

ZANECHAJTE KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Sem zadajte svoje meno