HomeNezaradenéNIE, NA INFOVOJNE SA DNES ZAVÁDZALOPriatelia - spoluobčania, dnes som si vypoču...

NIE, NA INFOVOJNE SA DNES ZAVÁDZALOPriatelia – spoluobčania, dnes som si vypoču…

NIE, NA INFOVOJNE SA DNES ZAVÁDZALO

Priatelia – spoluobčania, dnes som si vypočul vysielanie IV a Juditu Laššákovu, ktorá sa bez oponentúry a druhého hosťa vyjadrovala opäť k digitálnemu euru.

Snaha vo vysielaní bola označiť sa konanie Judity Laššákovej ako konanie, ktoré rozhodlo o tom, že pripomienka 6000 Slovákov rozhodla o tom, že článok 24 vo veci prijatia digitálneho eura má znenie, že kvôli odporu bude mena neprogramovateľná.

Milan Uhrík, Milan Mazurek, Miro Heredoš, Marián Kotleba a množstvo osobností, ktoré rozumejú veci stojí za tým, že digitálne euro bude v dohľadnej dobe programovateľná mena (cez nastavenia v nej Vám zakážu tankovanie, alebo zrušia platby, akokoľvek Vás podľa svojich podmienok obmedzia).

Vo vysielaní bola vyjadrená domnienka moderátora, že verejné konzultácie smerom k EU (cez Juditu Laššákovu a poslucháčov INFOVOJNY) za Slovensko dokázali to, že digi euro nebude programovateľné.

Je to žiaľ nepravda, priatelia.

Chcem Vám jasne povedať, že verejné konzultácie smerom k EU majú poradný charakter a chcem sa spýtať rovnako, kde je 740 000 000 obyvateľov Európy, ktorí nič také neurobili a nepochopili, že má moc niečo zmeniť.

Verejné konzultácie (výhrady smerom k nariadeniam EU) nemajú žiadnu záväznost pre nikoho (myslím pre úrady EU a jej vedenie).

Je to len verejná pripomienka ľudí. Pamätáte si, keď REPUBLIKA robila verejnú hromadnú pripomienku pre EK, aby nepredlžovala COVID pasy?

Doslova a dopísmena si takouto pripomienkou vytreli zadok

https://www.facebook.com/share/p/h51RLgAnRgXodwpR/

https://www1.pluska.sk/rady-a-tipy/platnost-covid-pasov-bude-predlzovat-vieme-dokedy-vam-ich-novom-uznaju

https://standard.sk/181463/europska-komisia-chce-predlzit-platnost-covid-pasov-o-dalsi-rok

Priatelia, napriek vtedajšej pripomienke občanov v réžii “konzultácii” pre EU za Slovensko sa COVID PASS predĺžili.

Občan nič v EU nezmôže a preto všetko, čo bolo dnes povedané na IV, bolo totálne zavádzanie občanov. Nie, digi euro bude programovateľné bez ohľadu na to, čo dnes EU rozpráva!

Zdroj telegram

ZANECHAJTE KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Sem zadajte svoje meno