Become a member

Get the best offers and updates relating to Liberty Case News.

― Reklama ―

Chýbate nám tu? Dajte nám o sebe vedieť .. kontakt

Manturov: Rusko začne v bývalom závode Toyoty vyrábať limuzíny Aurus

Spoločnosť Aurus Motors začala vyrábať svoje automobily v meste Jelabuga v Tatársku, ktoré sa nachádza približne tisíc kilometrov na východ od Moskvy, v roku...
HomeZahraničieNákladnú loď v Čiernom mori poškodila mína, hlásia dvoch zranených

Nákladnú loď v Čiernom mori poškodila mína, hlásia dvoch zranených

Kyjev 28. decembra (TASR) – Dvaja ľudia utrpeli zranenia, keď výbuch míny neďaleko ústia Dunaja poškodil nákladnú loď smerujúcu do dunajského prístavu Izmajil, vyhlásili vo štvrtok ukrajinské úrady. TASR informuje na základe správ agentúr AFP a DPA.

Nákladná loď Vyssos plaviaca sa pod vlajkou Panamy mierila po obilie. Mína explodovala na prove alebo tesne pod ňou a vážne ju poškodila. Loď začala naberať vodu a kapitán s ňou preto zámerne nabehol na breh, aby zabránil jej potopeniu. Ukrajina vyslala remorkéry, ktoré loď odtiahnu do prístavu.

Na palubu boli povolaní lekári, aby ošetrili dvoch zranených námorníkov, jedného z nich previezli do nemocnice. Ďalších 16 členov posádky zranených nebolo.

Ukrajina zo západnej časti Čierneho mora vytlačila ruské bojové lode a vytvorila námorný koridor pre nákladné lode popri brehoch Bulharska a Rumunska. V oblasti je však stále mnoho ruských mín, ktoré už v minulosti poškodili niekoľko lodí.

Zdroj feed teraz.sk

ZANECHAJTE KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Sem zadajte svoje meno