HomeNezaradené20. ROKOV OD VSTUPU DO EUPriatelia, my rozumní ľudia nemáme čo oslavovať...

20. ROKOV OD VSTUPU DO EUPriatelia, my rozumní ľudia nemáme čo oslavovať pri vs…

20. ROKOV OD VSTUPU DO EU

Priatelia, my rozumní ľudia nemáme čo oslavovať pri vstupe do EU. Boli sme totálne oklamaní, Európska komisia začala vládnuť nad národnými štátmi a stali sme sa finálne kolóniou západu.

Iba dve firmy na ukážku – Lidl a Kaufland odlejú ročne 250 000 000 eur čistý zisk do Nemecka.

Zahraničné firmy za roky 2013 – 2022 odliali 32 400 000 000 eur čistý zisk do svojich krajín (infožiadosť MF SR).

Naši občania a my sme západ nedobehli, naša životná úroveň je na chvoste EU, platy v rovnakej firme v EU a na Slovenaku sú o polovicu nižšie ako v materskej firme v EU, ale napríklad za tovar, potraviny a jedlo v ich obchodoch tu na Slovensku (a v horšej kvalite) platíme rovnako, ba aj viac.

Tu je moje vyjadrenie, bolí ma z toho srdce a nedá sa rozprávať bez emócií, pretože keď si to človek uvedomí – kvôli deťom – tak je to hrozné.

Každý kandidát, ktorý kandiduje do EP by mal jasne povedať, že jeho cieľom bude budiť a otvárať jednotný odpor s cieľom ukončenia nadvlády elít v EU a k návratu k suverénnym národným štátom. Iba takáto cesta odporu existuje.

Ja prehlasujem, že nás bezprecedentne oklamali a preto nastali nové podmienky pre otvorenie otázky výstupu z EU a diskusia k tomu by mala začať.

https://youtu.be/YotAvW0BLns?si=0SaYoznMK96nz7lp

HEREDOŠ: EU nás v roku 2004 bezprecedente oklamala! Ako môže niekto sláviť vstup?

Máme sláviť náš vstup do EU v roku 2004? Veď EU nás úplne oklamala, ekonomicky rozbila a dnes nám vládne formou diktatúry nikým nevolená Európska komisia. Zisky sa odlievajú do zahraničia a západ už nikdy nedobehneme!

Zdroj telegram

ZANECHAJTE KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Sem zadajte svoje meno